mandag den 16. april 2018

Ny psykiater, og medicinstigning

I onsdags havde jeg samtale med den psykiater, som jeg er tilknyttet i distriktspsykiatrien. Jeg har mødt hende et par gange, da hun sidder i bestyrelsen i Nettet, så jeg har sagt hej til hende på mit gamle bosted.

Jeg synes hun virker rigtig sød, og meget rar, at snakke med. Hun virker også meget interesseret i mig, og hvordan jeg har det. Hun spurgte mig, hvordan jeg har det, og jeg svarede, at jeg er plaget af tristhed og opgivenhed i øjeblikket som hun meget rigtigt sagde så har du tilbøjeligheder til tristhed. Vi blev enige om, at jeg skulle sættes 50 mg. op i Sertralin, som er den antidepressive medicin jeg får. Jeg startede med det i onsdags. Jeg kan endnu ikke mærke om det hjælper mig. Nu får jeg 150 mg. hvor jeg før fik 100 mg. Snakken faldt også på, at jeg skal skifte antipsykotisk medicin, da jeg kun har prøvet Seroquel i forhold til stemmehøringen. Men som vi også blev enige om, så er det ikke nu der skal pilles ved det før jeg har fået det bedre med humøret. Jeg er parat til at prøve ny medicin, og se om der findes noget der kan dæmpe stemmerne endnu mere end de er i forvejen.

Jeg synes ikke det går så godt med humøret jeg føler mig stadig trist og opgivende. Jeg har også fået mere indre uro. Jeg ved ikke om det skyldes medicin stigningen, for hvis det gør må jeg jo give det tid indtil det bliver bedre igen. Som jeg har det lige nu har jeg mest lyst til at være alene, og ikke se nogen mennesker, for det kan jeg ikke rumme. Jeg tager en dag ad gangen andet kan jeg ikke rigtig gøre.   

Ingen kommentarer:

Send en kommentar