søndag den 17. september 2017

Fyldt op i hovedet og en hyggelig weekendMit hoved er fyldt op på både en dårlig, og en god måde. I denne weekend har jeg haft besøg af en rigtig sød pige, som jeg har skrevet med på Facebook, og så aftalte vi, at vi skulle ses i denne weekend, så hun kom ind til mig fredag, og så har den stået på tøsehygge, snak, latter og nogle hyggelige ture i Rødovre Centrum. Det bliver ikke sidste gang vi skal ses. Vi har haft det rigtig rart sammen. Vi skal nok blive rigtige gode veninder er jeg sikker på. Vi har mange ting til fælles, og har bare rigtig god kemi.

Selvom jeg har haft en rigtig god, og hyggelig weekend, så sidder jeg nu tilbage med en følelse af indre uro, og tristhed. Det kan sagtens være, fordi jeg har brugt en masse energi på, at være på, men lige efter hun var taget af sted havde jeg det meget godt, men sådan er det ikke længere. Jeg kan ikke holde ud, at være i min krop, og trangen til selvskade fylder en del i mit hoved, og så har jeg bare intet overskud til noget, som helst. Men jeg må huske tilbage på denne skønne weekend, hvor jeg faktisk har haft det okay det meste af tiden. Det er, som om mine tanker har en stor modstand imod, at tænke positivt. For selvom jeg tænker på alt det gode vender de hele tiden tilbage til det dystre og triste. Jeg må bare accepterer, at det er sådan jeg har det lige nu.   


1 kommentar:

  1. Jeg kan huske, at der var en, som engang beskrev det overfor mig som "lykke-tømmermænd". Selvom det har været rigtig hyggeligt, har du også brugt energi - så jeg synes, det er forståeligt, at du var "flad" oven på weekenden <3

    SvarSlet