tirsdag den 6. december 2016

Flytningen, og tiden efterBehovet, for at blogge og sætte ord på tanker og følelser er ikke blevet mindre efter jeg er flyttet ind i min nye lejlighed. Det har bare været svært for mig, at komme ordentligt i gang, fordi der sker så mange ting både i mit hoved, og udenfor

Jeg flyttede mandag 21. november   klokken ni om morgenen kørte Marlene og jeg det første læs her til lejligheden.  Dagen før var vi ude, og købe de allersidste ting, som jeg manglede. Marlenes mand var så flink, at sætte rullegardiner op, da jeg ikke selv kan finde ud af det. Mandag aften satte han også lamper op for mig. En Marlene kender pakkede ud i mens vi kørte ud for at hente flere ting fra mit bosted. Kenny min tidligere medbeboer var så sød, at hjælpe med at få båret de tunge ting både ud i bilen, og op i lejligheden. Det var lidt mærkeligt, at jeg ikke selv var med til at pakke ud, men også meget rart, så jeg ikke skulle forholde mig til det. Rart med folk til den slags. J Efter to dage var det hele pakket ud, og kasserne sat i kælderen. Det har været rart, at jeg er kommet så hurtigt på plads. Jeg er begyndt at lærer, hvor de forskellige ting gemmer sig henne.

Det fungerer rigtig godt med min støttekontaktperson fra kommunen Pia hedder hun, og er rigtig sød, og rar at snakke med. Hun kommer og besøger mig en gang om ugen. Hun kommer faktisk i morgen klokken ti. Den første uge har Marlene været sammen med mig hver dag indtil fredag, og det har været rart og trygt med et velkendt ansigt midt i alt det nye. Der er blevet bevilliget to måneders efterværn, så min kontaktperson fra mit gamle bosted kommer ud til mig to gang om ugen. Jeg spiser stadig hjemme på bostedet de to gange om ugen, hvor der er maddag. Jeg deltager også i social arrangementer. Det er rigtig rart og trygt, at jeg ikke bliver sluppet helt af mit gamle bosted, da det jo er dem, som kender mig bedst.

Nu har jeg boet her i lidt over to uger, og jeg ved at være faldet godt til. Når jeg er på bostedet, og skal hjem derfra synes jeg det er rigtig svært, for pludselig skal jeg hjem, og være helt alene. Og det føles mærkeligt. Jeg er dog rigtig glad for min lejlighed, for her er en rigtig god energi, som giver ru og tryghed. Jeg synes, at jeg har fået indrettet mig rigtig godt ligesom jeg gerne vil have det. De 30 m2 er blevet rigtig godt udnyttet. Her skal jeg nok blive rigtig glad for at bo. Psykisk er det gået noget blandet, men det tager jeg med.        

Ingen kommentarer:

Send en kommentar