torsdag den 15. februar 2018

Måske Distriktspsykiatrien

I dag har jeg været til indledende samtale på distriktspsykiatrisk center med henblik på, at jeg skal starte der. Jeg kom til, at snakke med en rigtig sød sygeplejerske hvor vi gennemgik min historie i korte træk. Hun fortalte mig også, hvad min psykiater har skrevet i henvisningen, for at hører om det stadig er aktuelt, hvilket det er. På mandag skal min sag op på et behandlingsmøde, hvor hun vil fortælle om den. Tina som hun hedder mener med 95% sikkerhed, at jeg kan starte op i distriktspsykiatrien. :) Hun vil ringe og give mig svar på mandag efter mødet. Jeg er meget spændt på, hvad svaret bliver. :)
Der er nemlig en masse muligheder, hvis jeg kommer til at gå i distriktspsykiatrien recovery gruppe, stemmehørergruppe, afspænding, yoga, angsthåndtering, og mulighed for at træne i fitnessrup med fysioterapeuter. Jeg håber at hele mit hjerte, at jeg får lov til at starte der. Det virker nemlig som et rigtig godt sted. :)
Snakken faldt også på, hvilken medicin jeg får. Der blev snakket om en eventuel medicinændring, da jeg kun har prøvet Seroquel imod stemmehøring, og måske er der noget andet, som virker bedre. Det skal min nye psykiater afgøre. Så det bliver spændende om der bliver fundet noget, som er endnu bedre end det jeg får nu.
En god oplevelse i dag, og min nervøsitet var helt ubegrundet. Jeg er dog altid nervøs, for nye ting.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar