tirsdag den 13. september 2016

Tanker om i morgenDet er sådan, at jeg en gang om ugen træner i Fitnesscenter, og grundet mit synshandicap har jeg min ledsager med, som hjælper mig med at indstille maskinerne rigtigt. I morgen kan hun ikke tage med mig, da hun skal til tandlæge, og til møde på sin søns skole, og det er der jo ikke så meget at gøre ved. Så jeg har sagt, at jeg godt kan tage af sted alene, og imens jeg skriver dette kommer jeg hel i tvivl om jeg kan det. Det føles meget angstprovokerende for mig at skulle være i centret alene, hvis der er en masse mennesker, da jeg har svært med mange mennesker på et sted. Og jeg har meget lyst til at ringe og melde fra, så jeg ikke skal tænke mere på det, men hvis jeg tager af sted alene i morgen vil det være en succes for mig, så jeg overbeviser mig selv om, at det nok skal gå.

2 kommentarer:

 1. Jeg synes det ville være sej hvis bare du kunne komme derhen. Hvis du så beslutter dig for at du ikke kan, så er det okay at tage hjem igen. Sådan tænker jeg tit. Måske man bare kan prøve 5 min når man så først er der.. men det er altid okay at tage hjem. Man kender selv sin grænse og det skal jo helst blive en god oplevelse.

  Knus <3

  P.S: Håber det gik og at du har det ok.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, for din meget fine, og søde kommentar, som jeg først har opdaget i dag ups! Jeg er nemlig ikke så tit inde at tjekke kommentarer, da jeg ikke får dem så tit. Jeg er okay. Det håber jeg også du er.

   Slet